LI-TRADING

SÄILIÖRATKAISUIDEN PIONEERI.

KOTIMAINEN SÄILIÖRATKAISUIDEN PIONEERI

Li-Trading on Suomalainen säiliöratkaisuiden myyjä ja markkinoija. Laaja valikoimamme sisältää monipuolisesti säiliöitä eri käyttötarkoituksiin. Missionamme on korkealaatuisten ratkaisuiden toimittaminen kotitalouksien ja teollisuuden tarpeisiin.

Lue lisää

KORKEA ASIAKASTYYTYVÄISYYS KERTOO LAADUSTA

Meille asiakastyytyväisyys on tärkeä asia, johon kiinnitämme huomiota niin tuotteiden- kuin kokonaisprosessinkin osalta. Tuotteemme ovat Suomen myydyimpiä. Samanaikaisesti reklamaatioiden määrä on erittäin pieni. 

Lue lisää

ÖLJYSÄILIÖIDEN MARKKINAJOHTAJA

Yli neljän vuosikymmenen ajan olemme toimittaneet yli 100 000 säiliötä kotitalouksien ja teollisuuden tarpeisiin. Kestävät Li-Plast® -säiliöt ovat markkinoiden myydyimmät.

Siirry Liplast-verkkosivuille

KESTÄVÄT SÄILIÖRATKAISUT ERI TARPEISIIN

Tarjoamme vaihtoehtoja erilaisiin nesteen varastointitarpeisiin, myös bioöljyn säilytykseen. Valikoimassamme testatusti markkinoiden parhaat ja kestävimmät, CE-merkityt Li-Plast® öljysäiliöt sekä monipuoliset saksalaiset DEHOUST-säiliöt.

Tutustu tuotteisiimme

BIOÖLJY TULEVAISUUDEN POLTTOAINEENA

Bioöljyn käyttö lisääntyy maailmanlaajuisesti. Asiantuntijamme neuvovat sinua energianhankinnan optimoinnissa sekä kestävän ja turvallisen säilytysratkaisuiden valinnassa.

 

PALVELUA JA OSAAMISTA YLI 40 VUOTTA

Li-Tradingilla on vahvaa osaamista teknisten ja korkealaatuisten ratkaisuiden toimittamisesta. Pitkä kokemuksemme säiliöratkaisuiden valmistajana tekee meistä luotettavan kumppanin ja takaa asiakkaidemme onnistumisen.

01

KORKEA ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Tuotteemme ovat Suomen myydyimpiä ja samalla reklamaatioiden määrä on minimaalinen.

02

ÖLJYSÄILIÖIDEN MARKKINAJOHTAJA

Meillä on yli neljän vuosikymmenen kokemus Li-Plast öljysäiliöiden valmistamisesta.

03

SÄILIÖRATKAISUT ERI TARPEISIIN

Tarjoamme markkinoiden monipuolisimmat vaihtoehdot eri nesteiden varastointitarpeisiin, myös bioöljyn säilytykseen.

04

ASIAKASLÄHTÖISTÄ PALVELUA

Asiantuntijamme konsultoivat kaikissa säiliöratkaisuihin liittyvissä asioissa. Teemme myös tuotekehitystä ja OEM-valmistusta.