LI-TRADING - OSAAMISTA YLI 40 VUOTTA.

ENSILUOKKAISTEN ÖLJY- JA VESISÄILIÖRATKAISUJEN PIONEERI

Li-Trading markkinoi ja myy korkealaatuisia öljy- ja varastosäiliöitä. Yli neljän vuosikymmenen ajan olemme toimittaneet yli 100 000 säiliötä kotitalouksien ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja valikoimamme sisältää monipuolisesti säiliöitä eri käyttötarkoituksiin. Kestävät Li-Plast® -säiliömme ovat markkinoiden myydyimmät. Olemme myös maahantuoneet jo 20 vuoden ajan saksalaisia DEHOUST-säiliöitä.

 

Li-Plast® -nailonsäiliö on markkinoiden paras tuote, joka soveltuu biopolttoöljylle. Li-Plast® on ylivoimainen öljysäiliöiden markkinajohtaja.

 

TURVALLISET JA SERTIFIOIDUT TUOTTEET

Asiakastyytyväisyys on Li-Tradingille sydämenasia. Tuotteidemme käyttöturvallisuuden ja asiakastyytyväisyyden takuuna on vankka säiliötekniikan tietotaito. Olemme sitoutuneet jatkuvaan tuotteiden kehittämiseen, korkean laadun toimittamiseen sekä tuotteiden turvallisuuden maksimointiin. Näin varmistamme, että säiliömme sopivat käyttötarkoitukseensa ja vastaavat  asiakkaan niille asettamia vaatimuksia. Reklamaatioiden määrällä mitattuna olemme tässä onnistuneet.

CE-merkityt Li-Plast® tuotteemme ovat markkinoiden parhaimpia. Sen vuoksi myönnämme Li-Plast® –öljysäiliöille 15 vuoden takuun. Säiliöt ovat turvallisia niin lämmitys- kuin varavoimakoneiden polttoöljyn säilyttämiseen, sekä myös liuottimien ja kaikkien hiilivetypohjaisten öljyjen, eli jäte- , voitelu- ja bioöljyjen säilytykseen. Lisäksi nailonsäiliöt on saatavissa myös paloeristettyinä, jolloin ne voidaan asentaa turvallisesti myös haasteellisiin tiloihin.

 

Tuotteiden korkea laatu, niiden pitkäikäisyys ja turvallisuus ovat toimintamme kulmakiviä. Niistä emme koskaan tingi.

 KONSULTOINTIA JA JOUSTAVAA SOPIMUSVALMISTUSTA

Haluamme varmistaa asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme menestyksen. Tarjoamme konsultointia kaikissa säiliöihin ja niiden asennuksiin liittyvissä asioissa tarpeen mukaan. Konsultoinnin lisäksi toimimme asiantuntijana tuotekehitysprosesseissa, erilaisten nailoniin perustuvien säilytysratkaisuiden teknisenä suunnittelijana sekä sopimusvalmistajana. Kauttamme järjestyy koko OEM-valmistusketju tuotteen suunnittelusta ja valmistuksesta aina kokoonpanoon asti. Mikäli sinulla on tuotekehitysidea, muttei toimijaa sen toteuttamiseksi, ota meihin yhteyttä ja tiedustele lisää.

Tuodaan yhdessä ideasi käytäntöön!